OTHER ENTRY

Thursday, April 28, 2011

SEGMEN : KENAPA AKU SEORANG BLOGGER

H A I -  H A I

hehe, da lame rasenye tak join segmen BEN ASHAARI..kalo tak salah sejak En.BEN tukar header baru kot..hee, bukan tak suke header tuh..sume tak berkesempatan ~ peace (^.^)Y

image
nak join bole click gambar
psstt , sebelum pkul 10 malam nih taw 

KENAPA AKU SEORANG BLOGGER----> selain daripada nak isi mase lapang sebagai seorang petapa , myzasuki seorang tak suke cakap tapi suke meng-ekpresi kan feel die dengan melakukan sesuatu seperti menaip ..lagi satu myzasuki seorang yang pelupa , dengan adenye blog nih..sekurang-kurangnya myzasuki tak lupe ape yang myzasuki rase , ape yang myzasuki nak kongsikan dan yang paling penting ape yang bermakna dalam hidup :DD

p/s : saya mengaku kadang-kadang saya lupe nak makan..dan sekarang saya tengah kelaparan =.=

12 comments:

MiSzy DiaN said...

pemalu kaa nie? hehe kan tak suka bercakap.. hehehe..


alalalaaa.. tgh lapar.. sama laa :(

myzasuki said...

@MiSzy DiaN : hahaha,pemalu ke ? :p

jom makan ~~ laparr :(

Haris Kaito said...

datang dari blog abg Ben... :)
kalau sudi singgah la balik...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI

myzasuki said...

@Haris Kaito : sudi sgt ~ kejap eh :)

Nana said...

sama laa :D nana tak banyak cakap. banyak senyum jerr, kah3 :))

sggh bca2 dr blog ab ben :)

Pemuda Haparan said...

terjah sini..sje nak tau knp awk jd seorang blogger..huhu..
Ade masa terjah la balik..

http://zonesaye.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

mcm ni lah said...

singgah sana sini

myzasuki said...

@Nana: ouh yea ? giveme5 !

myzasuki said...

@Pemuda Haparan : i'll be there soon :)

myzasuki said...

@mcm ni lah : tankiu ~

Sal Saari said...

semoga terus maju jaya dlm dunia blog ni..
intai2lah sy..

myzasuki said...

@Sal Saari : okie dokie !