OTHER ENTRY

Thursday, April 28, 2011

CONTEST BLOG PALING GORGEOUS , AWESOME!

H A H A H A

bukan nak perasan bagus atau hebat..tapi myzasuki telah ditag oleh nenek cute **nak bangga jap

tekan gambar untuk join

syarat-syarat :

terbuka kepada followers StrawberryDiaries sahaja :) - saya follower ke 372

jantina : lelaki / perempuan - dalam surat beranak tulis perempuan,so, kompem perempuan lahh (:

berwarganegara malaysia sahaja - saya ade satu ic sahaja (kaler biru taw,bukan merah)

mesti ada blog - ni blog saya,namanye KERTAS CONTENG

buat satu entri tentang Contest Blog Paling Gorgeou, Awesome! sebagai tajuk :) - sila lihat tajuk diatas kalo tak caye

copy banner kontest dekat atas ni (picit banner , then save) and link-kan ke entri kontest ni - done ~ cube tekan kalo tak caye..hehe

hantar nama & link entri korang tentang kontest ni dekat bahagian komen sini :) - done jugak !

wajib like my personal blog :) - saya adalah penge'like' ke 196

tag 3 orang blogger , makesure diaorang tahu :)

2 comments:

kau kesah ke?? said...

blog ko comel all the best!

myzasuki said...

@kau kesah ke?? : comel ek ? tengs ~