OTHER ENTRY

Friday, April 29, 2011

sleepy

H A I H A I !

sumpah mengantuk giler ~ lepas nih nak off lapy then TIDO ! jejalan kat blog kawan-kawan pon lemah semacam, bukannye bace lagi pon ~ juz men scroll-scroll ngan cik tikus .. sebelum jadi lagi parah baek pejam kan mate..ZzzZZzzz


tengok gambar atas nih buat myzasuki super mengantok ! tengok gambar bawah ni pulak~ perghh..syoknye dyowang tido..bersemangat nak join ! **korang jangan ikut , tak elok taw tido petang ,malam nanti tape..hehe


p/s : malam tadi saya tido pukul 3 lebih ~ so,skunk nk cover yang malam tadi punye :DD

2 comments:

aku said...

sleep tight=)

myzasuki said...

@aku : tak jadi tido ~ nga tgk prince william :)