OTHER ENTRY

Wednesday, April 27, 2011

saya jatuh hati dgn bende empat segi nih ♥

to keding mucuk , kamu jangan jelez eh ?

saya rasa saya da tak bole pendam lagi ~ saya nak bagitaw awak , saya suke awak , saya suke awak , saya suke awak♥ ♥ ♥


first , saya suke awak En. DOMO ! first time tengok awak saya terus jatuh cinta..tapi sayang , saya masih belum berkesempatan untuk memiliki awak..sob-sob sob


second , saya suke awak En.DANBO ! saya da lame suke awak , tapi baru sekarang saya taw nama kamu..hee..maaf ~
third , saya suke awak En.SPONGEBOB SQUAREPANTS ! saya tak pernah jemu tengok awak setiap hari di nickelodeon dan tak pernah penat tunggu kamu setiap ahad kat tv3 .. hee

12 comments:

MiSzy DiaN said...

OMJ~ semua comel bangat :)

myzasuki said...

@MiSzy DiaN : betul tuh ~ wink !

aNiss :):) said...

LIKE DOMO TOO =)

pissst : yang petak petak,warne coklat muda tu name DANBO ea??? baru taw lerr =)

myzasuki said...

@aNiss :):) : yup ~ die danbo ;)

diana said...

suke encik domo ye??
erm..kamu ni kalau jatuh cinta mesti tak memilih rupa kan??
hehehehe

mohdamin said...

ehemm..menyempit jub..eehheee=D

Mr iz said...

yehaaa...saya suka power puff girl...he he he he

myzasuki said...

@mohdamin : muat lagi lahh ~ hahaha

myzasuki said...

@Mr iz : power puff ? hahaha :D

myzasuki said...

@diana : tak ~ rupe takkan kekal kot ~ :D

Dya said...

Bual Blog : tulisukesuke

Saya suka awak, saya suka awak, saya suka awak. wahai si tulisukesuke empunya blog, saya suka awak saya suka awak saya suka awak.

Kalau tulisukesuke blog bukan bulat dan adalah empat segi, saya lagi suka awak saya lagi suka awak saya lagi lagi suka awak. Tiap hari hari berdoa supaya cik tulisukesuke jadi bende empat segi. Bukan iphone 4 atau blekberi, kalau android saya lagi suke. wah wah ^ ^.

sekian.

myzasuki said...

@Dya : woww ~ saya terharu !