OTHER ENTRY

Tuesday, February 22, 2011

wishes ! -part 1

tik tok tik tok
mase berjalan dengan pantas..lagi seminggu genap la 18 tahun . umur semakin meningkat..tapi fikiran ? hahaha..ramai yang kate cam budak 8 tahun ~ tak kisah laa..myzasuki memang suke dipanggil KANAK-KANAK RIBENA .. gediks . so, sebelum genap 18 tahun, myzasuki nk wat 18wishes .. eh,nape tak wish time besday? sebab nak sume wish-wish tuh tercapai pada 1 MAC .. bole??

18 wishes before 1 MAC
1. nak turun 5kg?
sejak bertapa kat rumah,myzasuki rase makin berat. gemok kah? oh TIDAK ! mummy, tolong myzasuki .. pleshh .. da kurang makan pon still rase berat..maybe kene senam banyak-banyak kot..hurmm







2 . nak wat BLIND-DATE ngan orang yang tak pena jumpe
anyone? myzasuki single..dun wori .. ngan gurl-gurl pon bole jugak..blind date tak semestinye ngan laki kan? hehe..so,beritahu myzasuki kalo ade yang berminat..*offer berani mati nih ~ :DD







3. nak ber-facebook-ing lagi
huwaa ~ korang taw kan facebook myzasuki da deactive..baru 3 ari da rindu. rindu ngan amin, kak chem , faiz , muzafir , iqae , izzam , nuek , fixx and banyak lagi lahh..paling penting rindu kat cityville :'(
4.pimple ! get away from me ~ huh
tataw camne bley de pimple nih..grr..geram gile kot..rase cam korek-korek jee..dush !hate u lah ~












5.nak tido puas-puas 
ish,macam la tak pena tido puas-puas..erm,lately memang tak ley tido puas-puas..banyak nyamuk lah..bru nak lelap da kene gigit..wahai nyamuk-nyamuk sekalian,bole tak bagi myzasuki tido dengan lena?
6.dapat suprise dari mereka-mereka yang myzasuki sayang
last year depa blanje makan..tahun nih?? bawak gi shopping bole? hehe..banyak nih barang nak beli..baju,kasut,jeans,beg? amacam? bole sponsor??










7.nak kaito polka topup kan myzasuki
sape kaito polka?.die berhutang ngan ngan myzasuki sebanyak RM20..tu pon berkire ke? eh, mesti lah..sebab die da tanak kawan ngn myzasuki lagi..kalo die kawan ngan myzasuki RM20 tu kire halal lah ~ hee
8.nak naik kete mini cooper
anyone? really adore this car..sampai termimpi-mimpi kot..hahaha






9.nak call orang sampai batteri fon abes
baru dapat call free nih..tapi sejam jee..sempat ke bateri abes? tape-tape..tunggu bateri sikit baru call orang..hahaha..janji wish tercapaii
p/s: myzasuki da tade idea..nak sleeping-sleeping dlu
then sambung esok ~ 
tatataa :DD

3 comments:

Fixx said...

miss me??... hehe...

wat lh fb lik...
nk main cityville...
(T_T)

bru 9...
kte 18...
9 lg ilg dh ke?
huhu

myzasuki said...

hahaha..
kamu ker?

nanti laa..
nak tacing-tacing agi

hee.. sabo ek?
tak sihat lah ~

zatyzaini said...

hope bjaye , :)