OTHER ENTRY

Monday, February 21, 2011

AREPNAKBEBEL first giveaway

myzasuki telah di tag ! 


SYARAT SYARAT
  • first follow lah blog arepnakbebel sebab nanti senang korang nak catch up pasal giveaway nih ..tapi kalau tak nak follow pon tape! <DONE !>
  • pastuh korang copy gambar kat atas untuk diletakkan di entry blog korang and linkkan ke blog arepnakbebel and tajuk entry korang"AREPNAKBEBEL first giveaway" <DONE !>
  • then, korang tag 3 bloggers or lebih ( make sure dorang tahu ) huhu.. <DONE !>
  • last sekali pastikan korang letakkan URL entry korang tuh kat komen entry nih!<DONE !>


senarai mereka yang di tag 
cik fyfie again :DD
cik fyqa
my little sis leeya

p/s : tengs kat cik ayu sudi tag saye :DD
tarikh tutup : 3 MARCH 2011

5 comments:

rizwan's sweetheart said...

sucsesss!!!

arep_lockermonth said...

thnx joined!! gud luck!

myzasuki said...

arigatoo :DD

kay_are said...

time ngah keje gak macam2 give away datang.. ish ish T_T

myzasuki said...

haha..
nsib bek la myzasuki nga cuti panjang ~
:DD