OTHER ENTRY

Sunday, February 20, 2011

PTMS

PTMS
=
Pusat Tusyen Minda Saintis

last year tusyen kat tempat tuh..so,nak promo sikit tempat tuh walaupon 3bulan je blaja kat situ .. tempat tuh terbaik kot..nape?myzasuki yang slalu FAIL biologi bole dapat C mase trial .. hebat kan? tapi chemistry myzasuki tetap hancur..maybe takde KIMIA kot antara myzasuki dengan chemistry.. haha..rindu nak blaja kat tempat tuh..time rehat bole makan cupcake . yummy ! amin slalu dapat gambar jee..cian kan? wink ~

Photobucket
ni bukti myzasuki pena blaja kat PTMS
myzasuki pakai T-sHirt + jeans
Photobucket
jamuan akhir
best taw..masuk lambat pon bole join jamuan nih

FREE OF CHARGE
Photobucket
banner nih da de dari awal tahun.
tapi myzasuki baru perasan =.=''

**tiang lampu tuh menyibuk !
eh,de gambar myzasuki lah
tak caye?
Photobucket
taraa !
ni gambar kanak-kanak dalam banner tuh
cari lah myzasuki :DD


korang bole tekan kat gambar kalo nak lebih jelas
p/s: sape-sape yang duk area BANTING , bole lah tusyen kat situ ..

2 comments:

BLADE EDGE said...

salam...

saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

myzasuki said...

tankiu singgah sini :D
ok-ok..
kunjungan balas akan dilakukan ASAP
:))