OTHER ENTRY

Friday, February 25, 2011

wishes ! -part 2


fuhh fuhh
berhabuk suda ini belog ditinggalkan dua hari .. wahai bloger-blogger sekalian..ape stori anda ? yang rajin singgah blog ini . arigatoo ! jap lagi myzasuki akan balas kunjungan anda ..so, sekarang myzasuki nak sambung wishes die tak habis tuh ..kalo korang nak taw .. ade wish myza da tercapai taw.. nombor 5 , 6 , ngan 9 ~ nombor 2 dalam proses .. da jumpe orangnye..tapi tataw jadi ke tak ..tap takpe lah..kite cite sal seterusnye :DD
 
10. nak beg tangan
kalo korang nak taw.myzasuki tak pena ade beg tangan..myzasuki bukan lah jenis yang feminin . die kasar orangnye..kate kawan,bile seseorang tu da mule pakai beg tangan.maknenye die da dewasa..tapi myzasuki tak ~ so myzasuki masih lagi kanak-kanak ! **statement perasan . actually teringin ade beg tangan sendiri ( slalu kebas akak punye ) tapi takde duit . kalo gi bank sorang-sorang, mule la sibuk cari beg.. last-last gune beg skola..hahaha


11. nak jumpe kawan skola rendah
siyes rindu gile kat dyorang..tapi tade kesempatan nak jumpe . majoriti amik STAM . so,dyorang masih kene gi skola cam biase..tade mase kot ..hey muzafir ! aku slalu borak ngan ko kat FB..tapi bile nak jumpe ko ? **statemen berani , sebab yakin 100% muzafir takkan bace entri ini .. haha
12. nak tagih janji ummi asyiqin dan nor izzati
last year dyorang de janji nak bawak myzasuki gi morib . bile kite nak gi picnik nih ?? korang kan da dapat lesen..ape lagi .. joom laaa ~ ~
13. nak tuka cikgu bole ?
utk pengetahuan korang , lesen L myzasuki da dikua kan..korang nak tengok ? tak payah laa..burok ! tension je bile tengok . then myzasuki kene blaja kete ngan cikgu laki . . adoii . malu kot ~ sampai skarang tak tepon-tepon cikgu tuh utk set hari utk blaja kete .. hurmm , tuka bole? tapi cikgu perempuan nampak cam garang .. camne nihh ???



14. nak kasut baru . slipar pon bole 
ni satu lagi masalah . adoi , sejak tak skola nih . slipa myzasuki pon kene kebas ~ yang de kasut mahal .. oh TIDAK ! myzasuki takkan burokkan kan kasut tuh semata-mata nak pegi pasar .. *myzasuki gi pasar ke ?? hahaha






15.nak kawan ngan kamu.kamu dan kamu sampai bile-bile?
erm,ni untuk sume . bole kite jadi kawan ?? dan bole kite kawan sampai bile-bile? tengs a lot !








16.tanak jadi PETAPA lagi 
anybody? bole kasi myzasuki keje ? PETAPA a.k.a PETANI ANGGUR a.k.a PENGANGGUR .. dush ! merata cari keje , tapi satu pon tak jumpe .. anyway , berada dirumah bersama little auni agak seronok dan JIMAT ! hahaha
17.nak camera bole?

nih kompen tade sape nak bagi .. tapi kalo nak bagi nak camera dslr bole ? nanti myzasuki tangkap gambar kamu banyak-banyak . promise





18. nak kamu.kamu dan kamu tak lupekan myzasuki
myzasuki is nothing , but all of u are something ..


18 wishes are done !
p/s : mohdamin ~ saya tetap tunggu something dari kamu ;)

2 comments:

mohdamin said...

kamu nak something yg camne??
konpius saya..hehe
hadiah??4your bufday??..ooo dun wory ekk,t sy bg something yg special utk kamu k?..
hehehe..ade laa..=)
tapi saya still mengkonpiuskan diri ini,amat mendalam maksud ayat2?haha...
terangkan sket buleyy??ngeee~

myzasuki said...

ngee.. tade-tade
tu memang soalan untuk kamu ~
:DD