OTHER ENTRY

Thursday, February 17, 2011

contest manisnya sayang seperti gula-gula kopi


myzasuki join contest LAGI !
hahaha

contest kali nih die suruh bercerite sal kenangan manis dan pahit berserta 1 gambar orang yang tersayang..so,myzasuki nak cite sal kawan-kawan :) kalo nak taw..mereka orang kedua terpenting dlam hidup myzasuki .. nape kedua? sebab family no 1 ..  :DD
**********************************************************
stori satu : kenangan manis
tarikh : akhir tahun 2005 (maaf, tak igt tarikh yang sebenar = ='')
tempat : SRAISM

jamuan akhir tahun sekolah rendah untuk kali yang terakhir memang the best ! walaupon agak kelam kabut..budak-budakkn? mane pena serius bile wat something .. btul tak?? haha .. 45orang murid tahun 6 SRAISM bersatu padu untuk menjayakn jamuan nih .. bersatu ke?? haha .. kami menyanyi , menari , bergurau , bergelak-ketawa , bermain .. itu lah kali terakhir kami lakukan bersama sebelum berpisah .. miss korang sangat .. 6 tahun di SRAISM terlalu banyak kenangan .. korang ingat tak mase kite men masak-masak same-same? syokkn?? 

( dalam contest nih hanya dibenarkan letak 1 gambar jee..kalo nak tengok gambar time jamuan boleh tekan SINI )

**********************************************************
stori dua : kenangan pahit
tarikh : 26 DEC 2010
tempat : dlm bilik 

M : tanak kawan kamu lagi !
F : ade saye kesa?
M : huh ~
F : ade pape pesanan sebelum saye matikn talipon da delete sume sal kamu??

(m=myzasuki , f=friend)
lepas habis je borak..terus tido..FRUST ! malam seterusnya.. huwaa ! menangis tak berlagu..siyes sunyi tade gado-gado lagi..mumy,myzasuki nak kawan dengan die balik !! sume bende wat tak betul .. 
* putus kawan macam putus cinta .. itulah myzasuki kalo nak taw..
after 2 days , semua nya berakhir .. kami berkawan semula .. yeay !! 


**********************************************************
stori dua tuh ade kene mngene dengan gambar yang di atas , die TEMAN TERBAIK saya ! die juga owner blog ini.. mohdamin bin jaflus .. die seorang yang banyak makan dan banyak cakap ! die suke berting-tong..tade la istimewa sangat mamat nih ( sori ye amin? ) tapi sangat-sangat berterima kasih kat mamat nih sebab sudi jadi teman myzasuki yang DEGIL nih ..

p/s : nak join contest nih boleh click SINI atau picx kat atas tuh .. bukan picx amin taw
nak tag cik fyfie sebab die suke stori-stori :DD
mista fix juga ! wink ~

9 comments:

Fixx said...

i?
tag?

haha... okeh...

like your story...:D

myzasuki said...

yup ~ tulis stori kamu
sya nk bace :DD

Azza Firza said...

ngeee, gudluck :))

myzasuki said...

tankiu azza :DD

Fixx said...

story ape? huhuhu

zareyLLYA a.k.a Cahaya Azun said...

thnx dude .
sebagai balasan , i folloe u . ahaks !!

myzasuki said...

@fixx ape2 pon bole :)

@zareyLLYA a.k.a Cahaya Azun
thanx jugak ~ :DD

mohdamin said...

hurmm??hehe

myzasuki said...

ahhaaha ..
so, any komen? :D