OTHER ENTRY

Friday, February 18, 2011

blog ini buat anda

myzasuki join satu lagi segmen untuk promo blog nih
yup !
blog ini da bertuka name menjadi kertas conteng
nape?
bia myzasuki je la yg taw sebab nye nape..
hee :DD
segmen nih senang jee..
cume kene bercerita tentang
"Bagaimana anda boleh mula berblog, kenapa anda berblog dan selama mana anda ingin berblog"
so,myzasuki akan bercerita dengan mood yang ting-tong.
hai-hai
erm,mule-mule tak terpikir pon nk berblog nih..then de sorang akak tuh ajak..join je lah.tengok cam best.kite bercerite then orang bace cerite kite..rase cam famous jer..haha..then wat la blog nih..first time wat,tataw nak wat entri ape..men tibai jee..kalo tak caye bole tengok entri first ( tekan sini ) .. ok ke entri tuh? hee

melihat follower yang kurang, rase cam nak give-up je jadi blogger.then invite friend jadi patner.mohdamin bin jaflus ! die patner blog ini..sejak die join..jadi bersemangat nak berting-tong kat blog nih..itulah sebab utama myzasuki ber-blog. :DD

kalo ikutkan hati myzasuki nak ber-blog sampai penat..bole?

p/s : sori join segmen ni last minit..bru jadi follower blog  bangku kosong
tapi tape kan?anyway nak say tankiu banyak-banyak kat owner bangku kosong nih sebab wat segmen-segmen cmnih..sangat-sangat menghargainye :DD
arigato !
 lain-lain nk join bole tekan gambar kat atas .esok last taw

2 comments:

hasrul hassan said...

Salam .. terima kasih kerana sudi join ehh.

myzasuki said...

tQ jugak sudi jenguk-jenguk sini ;)