OTHER ENTRY

Thursday, January 2, 2014

#ExamFever Jan2014

Contstruction Economics I please be nice :)

Maka esok bermula la paper yang pertama setelah 2 minggu study week. Berdebar la jugak nak jawab, mane taknye, dengan sem ni yang aku banyak main, banyak berangan, banyak bertwitter. Tadi discuss pastyear menggelabah! Padan muke kau miza. Past year tu discuss tau, tu pon huru-hara. Esok nak discuss dengan sape? Mohon berubah -____-"

Discussion tadi first session with ayak and second session with izuan. YUP! dua-dua lelaki, bukan mengatal or cari market, dieorang yang ajak aku. ikut jela. Ade orang nak share ilmu, rugi tak amik. Time dengan ayak tu die bawak geng. Sarawak-ian punye geng, awkward la tapi nasib aku ajak yana. Tade la rase terasing sangat. Time dengan izuan pulak aku diselamatkan oleh Arshad. Thanks a lot kawan, kalau tak mesti lagi awkward aku dengan izuan setelah ape yang terjadi diantara kami. Hmm...

Its was awesome day and hope tomorrow will be great!

Good Luck Miiza ! Aja Aja Fighting ^____^

No comments: