OTHER ENTRY

Wednesday, January 29, 2014

Day 3 - Day 8

Harini masuk hari kelapan praktikal. hmm. Gila bosan *poker face. Bajet before praktikal haritu nak update hari hari kat belog ni. Konon nak show-off yang awok tu gain something time praktikal, tapi malangnya aku tak buat ape pon. :(

Niat tu dah salah miza oiii !

Mungkin itu punca utama aku goyang kaki dari hari first sampai harini. Kepada siapa saya nak complain? sob sob sob ! Rutin harian aku, berfesbook, berwhatsapp, bertwitter, bergaming dan mostly termenung. i wish i can write all of that to logbook. what to do eh?

somebody please 'culik' me !

4 comments: