OTHER ENTRY

Wednesday, June 20, 2012

After A While...

*garu-garu kepala* rimas dengan rambut baru. mungkin botak lebih baik. HAHA. Hampir 3 bulan duduk kat rumah. Sejujurnya, aku takde buat ape pon. ok aku ulang sekali lagi aku TAK BUAT APA-APA = =''
Kesengalannye agak terserlah laa,bile sebelum habis matrik aku ade rancang macam-macam program tapi satu pon tak jadi.

Konon nak cari kerje. ok, aku de gi interview. Nak dijadikan cite. aku tanak keje tuh. tapi kawan aku sibuk je suruh gi mintak. Dengan muke sposen aku gi la. Da habis interview aku borak-borak la dengan supervisor tuh. die tanye aku soalan "erm,adik nak keje bape lame?" "sebulan due je kot.hee"  lepas tu die tak telipon pon aku bagitau aku dapat tak keje tuh. HAHA.

Then aku pon jadi babysitter part-time. And aku happy walaupon hari-hari kene buli  = =''


2 comments:

Meow Aizawa said...

best owh jdi baby sitter... botak kepala kene buli ngn budak... kih kih kih

myzasuki said...

best gilerr. HAHA
tapi tak botak lagi. つ.と