OTHER ENTRY

Tuesday, May 3, 2011

tik tok tik tok

H A I - H A I

mase berjalan dengan pantas..myzasuki tataw nak buat ape , tataw nak cakap ape cume nak jeritttt !!!


macam tak caye pon iye jugak ~ haishh , da lame kot berite nih..tapi masih tak caye lagi..nak tampar pipi laju-laju jap ! auchhh **lakonan semata-mata..hehe gile pe nak tampar betul-betul..nanti tak pasal-pasal kene hantar kat tanjung rambutan..bukan kat pahang .. 

korang-korang , myzasuki nak pegi pahang ! hahaha..excited ~ wink-wink 

anda BERJAYA.prog matrikulasi 1 thn:SAINS.noKP:930301XXXXXX.da
ftar:23/05/2011.tempat KM PAHANG.surat tawaran rujuk www.moe.gov.my
 wahai cik myzasuki, berita kamu da lapuk ! hahaha..tak kesa lahh..ini belog saya , so sukahati saya la nak tulis ape..name blog ni pon kertas conteng kan? ape masalahnye ? hehe

so , lagi bape minggu je nak bla dari rumah nihh..mesti rindu ~ yang paling tak best mesti susa nak update blog..haishh..camne nihh ? ade sape-sape nak kasi lappy free tak ? pleashhh :(

4 comments:

Salmiza S. said...

waa... mesti rindu dye nnt... anyway, gd luck...!! =)

myzasuki said...

@Salmiza S. : rindu saya ? wahhh .. blushed :DD

Salmiza S. said...

mesti la... =) nnt jgn lupe hapdet blog ye~~~

myzasuki said...

oke2 ~ saya akan usahakn update gune fon plak :)