OTHER ENTRY

Wednesday, May 4, 2011

Jom Conteng!

CARA-CARA PENYERTAAN:-
1. 'Like' facebook contengconteng untuk mendapatkan perkembangan terkini.
2. Tuliskan tajuk entri: "Jom Conteng!"
3. Ambil gambar di atas (right clicksave image as dan upload di dalam entri anda) danlinkkan ke www.contengconteng.com
4. Pilih satu entri dari blog contengconteng (KLIK SINI untuk senarai penuh) dan ceritakan pengalaman versi anda pula dengan cara paling menarik.
entri pilihan


cerita versi myzasuki
Aaaaargggghhhhh AaAaa..Aaaaaaarghhhh jerit si JPJ EZ(encik zairul)

EZ bukan lah pegawai jpj tapi die cikgu memandu myzasuki.Nak dijadikan cerita, first time test jpj kat bahagian II tuh myzasuki fail =.= so , 2 minggu kemudian myzasuki datang balik dengan muke innocent .. nak mintak praktis lagi sekali ~ EZ nampak je muke myzasuki , die terus jerit

 
lebih kurang cenggini la rupenye ~
teruk sangat ke?

EZ : "alahai cik myza oii, pehal de kat sini lagi?"

myzasuki : " kan aritu fail kat 3 penjuru"
EZ : "ish,kamu nihh..tension-tension..Aaarrggghhh !! erm,amik nih..bawak elok-elok"


2 minggu tak pegang cuak jugak..tibai je laa
sepanjang myzasuki memandu..ade je yang tak kene kat mate EZ..grr

EZ : "MIZAAAA ! asal enjin tuh asyik mati jee?cube la lepaskan clash tu pelan-pelan,kan da ajar banyak kalii"

EZ : " MIZAAAAaaaaa , step nak parking camne ? AaaAAA..macam mane kamu bole langgar batu tuh ? cepat sebut satu-satu step nak parking"

EZ : "AMIZAHHHH, bole tak kamu pusing strereng tuh laju sikit?asal slow sangat nihhhhhh..arghhhhh ! "

 
arghhhh ! myzasuki pon ikut stress !
korang bayangkan lahh pkul 1 tengah hari EZ tu memekak ?tension beb ~
esoknye test kali ke 2..jumpe lagi dengan si EZ tuh ..dalam hati **ish , kalo tak yah jumpe mamat ni lagi tak bole ke ? dengan muke blur-blur myzasuki tegur "selamat pagi EZ" "miza,sori la semalam..tetibe saya rase cam period plak..hehe"-EZ
**ish mamat nih..agak-agak la nak kasi alasan..
bile lak laki bole period ?
setelah 3jam menunggu , sampai lah turn myzasuki .. dup dap dup dap ~ dalam hati **tolong lah jangan FAIL lagi..tak sanggup nak jumpe EZ lagi..bismilllahh .. tetibe ~ "mizaa , toleh kiri jap"

"good luck AMIZAH"
siyes EZ buat camnih..die bukan cakap slow-slow taw..tapi die jerit
terharu !!!
alhamdulillah..sumenye berjalan lancar..tengs kat EZ sangat-sangat ! rasenye kalo die tak buat cmtuh , myzasuki fail lagi kot..gabra kot time tuhh..hahhaha :DD 
 
5. Kemudian, di dalam entri yang sama, jawab soalan-soalan berikut pula:-

Apakah 3 perkara yang paling anda suka dengan blog contengconteng?

1.kucing the cat
2.entri-entri sal skola rendah --rindu giler kot
3.name conteng-conteng .. hampir same dgn kertas conteng :D

Apakah 3 perkara yang anda rasa boleh diperbaiki?
1.selalu lah update
2.tade pe kot
3.chaiyok-chaiyok !

Apakah 3 barangan (merchandise) yang anda ingin blog contengconteng hasilkan? (Contoh: Mug, T-shirt, Kad Ucapan).
1.t-shirt
2.beg
3.mug
6. Dan hantarkan link entri penyertaaan anda itu ke ruang komen di bawah. Selesai.

11 comments:

Salmiza S. said...

waaa... besnya contest neh.... nk join jgk la... =)

kau kesah ke?? said...

certia ko boleh tahan. contest ni nampak best aku nak join lah. hehehe.

myzasuki said...

@Salmiza S. : best2.. jom la join ;)

myzasuki said...

@kau kesah ke?? : jom lahh ~ hadiah pon menarik .. ;)

Mr iz said...

he he he he bole... join ni... klau ada time la cik suki ye... bz sikit la time skarang ni.... he hehe

myzasuki said...

@Mr iz : okie dokie ;)

HajarRasdi [BdkKck] said...

datang melawat dari blog contengconteng. ^_^

akusukecoklat said...
This comment has been removed by the author.
fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

ainaa.syafiqah27 said...

tahniah.. hehehe

contengconteng said...

Hai. Tahniah sebab entri ini antara 20 terawal dan layak menang hadiah saguhati daripada contengconteng.com. Nanti hantarkan butiran di bawah ke contengconteng@yahoo.com supaya saya boleh emelkan hadiah tersebut:-

Nama:
URL Blog:

Terima kasih! =)