OTHER ENTRY

Thursday, April 14, 2011

saya penat tapi saya hepi ~

holla geng !

H O W A R E Y O U ?


macam yang korang taw melalui entri sebelum nih (korang tataw ek?) --- EN.CENDOL<EC> telah baek hati belanje myzasuki tengok wayang ! btw, bukan tu jee taw..KFC pon EC belanje gak ! kalo dihitung-hitung,da lame jugak myzasuki terperap kat rumah nih..and hari ni 14 APRIL nak say tengs sangat-sangat-sangat kat EC

first-first mase EC ajak tuh nak tanak jee..malas bercampur malu ~ haa? camne tuh? kiteorang memang tak rapat pon..pernah 1 sekolah tapi time kat sekolah tak pena tegur pon..hehe . sengal kan? ehh-ehh-ehh kiteorang penah bertegur sapa lahh..dalam FACEBOOK ! -HAHA  ( tengs kat facebook jugak ! )

sepatutnya tujuan kiteorang keluar bersama nih bukan sebab EC nak belanje myzasuki tengok wanyang or makan KFC tapi sebab myzasuki kena belanje EC nih cendol <ni la sebab utama myzasuki gelar 'die' EN.CENDOL> sori ek? --HEE

tapi kan? time kiteorang gi FOOD COURT kat jusco bkt.tinggi tuh tade plak jual cendol. so,maknenye myzasuki masih berhutang cendol dengan EC .. adehh =.=  ---hutang ini akan dibayar kalo EC datang banting lagi ( kamu suke sangat cendol banting kan? lepas nih kite takyah gi jauh-jauh cari cendol..ok ? )

berjalan dengan EC nih seronok taw ! tataw nape myzasuki bole banyak cakap plak dengan si EC nih.maybe sebab EC pon banyak cakap jugak kot..hee..and EC nih lawak gak.. kalo korang nak taw, setiap kali nek escalator , mesti EC nih naik dulu sebelum myzasuki..kalo turun lak,myzasuki kene turun dulu..nape? sebab die nak nampak tinggi jugak ! ( EC , myzasuki tak cakap kamu pendek taw cume kurang tinggi jee..jangan marah )

honestly tak terase penat pon jalan ngan EC..bukan nak puji die lebih-lebih tapi nih FAKTA ~ EC terima kasih untuk semuanya ! (termasuk temankan tunggu bas sekali taw time balik) hEE ----nak stop merepek sebab da mulai rase penat dan nak start blogwalking sebab da tak larat nak menaip ! membace masih sanggup kot  ~
EC , cendol nih nampak sedap kan?
gambar nih diambil time nak pegi
muke tak cukup tido mungkin?
HAHA

p/s: EC, maaf kalo myzasuki membosan kan kamu ! ^_^

2 comments:

saie PUYIE said...

sy pun ske mkn cndol, nk2 cndol pulut..
mmg trangkat :):)

myzasuki said...

@saie PUYIE : ouh yea? bole la geng ngn EC ;)