OTHER ENTRY

Friday, April 15, 2011

beratkah ?

S E L A M A T P A G I !!!



kat lappy nih kate masih pukul 10.39.AM ~ so, masih sempat lagi kan nak wishh morning ? pagi yang ceria !! tapi still penat lagi =.=  mumy-mumy-mumy , tangan myzasuki masih sakit lagiii **mood ngade-ngade da sampai..sila abaikan kalo menyampah

citer sal berat,mesti korang pikir myzasuki nak cite sal berat badan dier..betul tak? HAHA..takde maknenye ! tapi nak share jugak sal berat myzasuki sebab semalam baru je timbang bersama EC .. <EC lagi? okeh myza, stop cite sal EC !> so,berapakah berat myzasuki?? tettt ~ berat EC tanak plak korang taw..huh !

myzasuki : 53 KG 
EC a.k.a EN.CENDOl : 62 kg

puas? actually tanak cite sal berat badan , tapi nak cite sal berat blog..lately myzasuki rase blog kertas conteng nih lambat loading..BERATKAH? tapi bile test timbang tade lah berat sangat..masih bawah 100KB .. so? ni masalah internet la ek? haisshh =.=

korang-korang yang suke edit blog ! timbang lah berat blog korang ~ pastikan bawah 100KB baru cantekk ..tak pon jangan lebih 200 KB..kalau lebih da berat sangat tuhh.. hee :)

tekan 
|
|
|
V

untuk check berat blog anda ^^.

6 comments:

Zanna Orked said...

Salam. Myzasuki awak tak tahu ke awak menang contest saya? (: I need ur details. email me at zanadams_princess@yahoo.com

MiSzy DiaN said...

berat blog yg sesuai adalah di bwh 100kb, yg lain tu bergantung dgn kelajuan internet.. :)

myzasuki said...

@Zanna Orked : soriii .. lupe sangat2 !
wink2

myzasuki said...

@MiSzy DiaN : betul-btul-btul ! :)

Syazwani Jalal said...

trimas, skang da thu berat blog kite ;)

myzasuki said...

@Syazwani Jalal : same-same :DD