OTHER ENTRY

Monday, April 18, 2011

oFF day ~

H A I - H A I

ermm, camne eh nak cakap? ok-ok ~ so, semakin hari semaki sibuk (sibuk la sangat kan? padahal MEMBUTA lbih) hee .. peace

blurr sudaa ~ straight to the point , blog ni takkan de entri baru start lepas nih sampai 22 APRIL 2011..kenape? sebab-sebab :

di paksa oleh -AMIRAH- iaitu kakak myzasuki untuk mengedit blog kepunyaan die keseluruhanye ! (susa kot, lagi-lagi tak dpt bayaran!) grrr .

2 days ~ fully booked by En.Zairul (EZ) sebab 23MAC arituh myzasuki failed test jpj ! (kantoi disitu, ape daa ~) **time nih lah myzasuki berharap sangat-sngat EZ kene amnesia ! tak larat kot dengar die bebel-bebel ~ haishh =.=

dibayar oleh En.Cendol (EC) untuk mengedit blog kepunyaan die ~ yang nih excited nak buat ! sebab EC kate bayaran lumayan kalo myzasuki berjaya ! HAHA ~

last sekali sebab nak balas kunjungan ~ da banyak kot kunjungan yang tak dibalas .. maaf sangat-sangat !myzasuki terlalu taksub dengan dunia nya sendiri ! MAAF

so,makne nye hanya entri je takde ~ blogwalking akan dijalan kan seperti secare perlahan-lahan..tunggu ek?myzasuki nak datang gegar kan blog anda semua !

sebelum off ~ nak share 1 video ngan korang .. klakar kot ..LAYANN



p/s : u follow i , i follow u back ! promise ~
tapi jangan lupe tinggalkan link ..nanti senang nak jejak :DD
tataa

4 comments:

hanizeyecandy said...

hey dik.. you won!
http://haniz-eyecandy.blogspot.com/2011/04/hanizeyecandy-april-giveaway-kertas.html

myzasuki said...

@hanizeyecandy : waa ~ tengs ! :D

fyna said...

ambbooiii..bz nye..




jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

myzasuki said...

@fyna: actually malas ! HAHA