OTHER ENTRY

Friday, April 22, 2011

dady² , bole saya mintak kereta ?

H O L A - H O L A - H O L A

hampir 4 hari tak menaip dekat sini rase kekok lakk..tataw nak taip ape padahal banyak kot yang nak dikongsikan..harap anda bersabar sebab myzasuki nak menaip slow-slow ala-ala budak baru pertama kali melihat keybord ~ hehe

finally ! cubaan kali kedua ujian memandu bahagian dua mendatangkan hasil ~ korang-korang , myzasuki da lulus ujian memandu ~ next week keluar la lesen P myzasuki .. yeayy ! ari selase lepas da puas kene bebel ngan En.Zairul (EZ) sebab sebelum nih fail dekat bahagian 3 penjuru ..erm, bukan setakat kene bebel jee..jadi bahan kutukan pulak tuh.. sabo je lahh ~ btw , ari rabu tuh myzasuki buat yang terbaik kan ? HAHA , so EZ tak bole lah kutuk myzasuki lagi .. wink-wink-wink

ari rabu tu kan , perghh ! seksa gile taw takk.. hampir 5 jam tunggu , dah la panas ~ dri bersemangat nak amik test terus lemahh tengok ramai yang fail .. ari tuh ramai jugak yang fail taw, lagi-lagi bahagian bukit .. bertambah cuak la jadinye.. bile dapat kete da gigil-gigil..sengal an ? tapi bersemangat sikit lahh, sebab yang gune kete tuh sebelom myzasuki da lulus dengan cermerlang and lagi 1 yang tak bole bla bile EZ jerit " AMIZAH , GOOD LUCK ! " die jerit kuat taw..siyes terharu ~

lepas da habis test tuh , kene berdepan ngn pegawai JPJ lak ~ nak taw ape pegawai tuh cakap ? " owh , kamu lah AMIZAH.. sebelom nih test jalan raya dengan saya kan ? lepas nih jangan malu-malu nak bawak kete laju taw.aritu kamu bawak slow sangat lahh . "  ----gile kan pegawai nih ? patut nye soh la hati-hati time drive , ni tak soh bawak kete laju-laju plak .. tapi rasenye time test jalan raye seblom nih myzasuki bawak kete 60km/j tak cukup kee??

pape pon ~ da lulus ponn.. tak kesa lah dengan sume tuhh..yang penting skunk nak bawak kete lak .. dady² , mane kerete myzasuki ? peace (^.^)Y

bye² L and welcome P


4 comments:

etiey.com© said...

saya dulu 2 kali test baru lepas. hehhe

myzasuki said...

@etiey.com© : same la kitee.. hehe

mohdamin said...

congrat!=]

myzasuki said...

@mohdamin : tankiuu <3