OTHER ENTRY

Tuesday, April 12, 2011

Minggu Orientasi UBM | Mari Berkenalan.

Assalamualaikum dan salam sejahtera siswa, siswi dan pensyarah UBM.

(nak join bole click gambar)
saya myzasuki atau AMIZAH BT MOHD SUBKHI bersama patner saya MOHDAMIN B JAFLUS dengan besar hatinya nak join jadi siswa UNIVERSITI BLOGGER MALAYSIA

so, kami nak kenalkan kepada anda semua dengan belog kami yang diberi nama KERTAS CONTENG..kenape kertas conteng?belog ini diwujudkan untuk memberi peluang kepada kami untuk merepek-mengarut-membebel-menaip-men sharing-meluahkan-tapi bukan MENCARUT ! dengan kate lain sekadar untuk isi masa lapang ^_^

diwujudkan sejak 26 DECEMBER 2010. masih baru lagi belog nih.so, nak mintak tolong pensyarah UBM untuk jadikan belog nih HEBAT bole?

pada pendapat kami **actually myzasuki sorang jee..amin tuh tumpang glamour jeh..hampeh !smbung balik cite , ----->> dunia blog darsawarsa ini semakin mendapat sambutan pelbagai pihak,tak kire umur,bangsa mahupun agama.dunia ini bagus kerana dapat menambahkan kenalan dan pengetahuan kita (ayat skema jee) :p

pandangan mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) ini pulak..**nak komen ape eh? idea nak mengarut da habis nih.ishh ---->>amat lah bagus untuk blogger-blogger seperti kami yang sengkek ini kerana ianya percuma ,sepanjang hayat,malah tanpa stress dan kami juga akan memperolehi pelbagai manfaat..betul tak?? (tolong la cakap betul..nanti susa nak promo ~ hehe) so, jom join sekaki !!

p/s : letih tekan button status permohonan kat web KPLSPM join UBM lahh :DD

11 comments:

UBM said...

betul betul betul.. nice.. dah update dalam UBM. THX support!
#kamisemuasama

Bakri Hussin said...

salamk tuan blog lawatan dari UBM
dah follow dah jom follow balik ok
jemput join Bloglist 1 Bulan bersama Dunialelakimaskulin.com
http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

Nizam said...

nizam datang dari UBM... :)

Manja (let it be my sweet name) said...

selamat berkenalan, MAnja student UBM juga


100 Blogger diperlukan

Manja (let it be my sweet name) said...

selamat berkenalan, MAnja student UBM juga



Your eyes are too precious

R.I.E.Z said...

melawat rakan-rakan UBM.
jemput singgah dan follow..:)

http://riez1004.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-di-ubm-untuk-ijazah.html

myzasuki said...

@UBM : HAHA ~ great ! small matter lahh :DD

myzasuki said...

@Bakri Hussin : okie doie ~ nanti saye join eh ?

myzasuki said...

@Nizam : haiiii nizam ! tengs jenguk sini ;)

myzasuki said...

@Manja (let it be my sweet name) : hai manja ? nice to meet u ! :)

myzasuki said...

@R.I.E.Z : okehh ~ im coming !