OTHER ENTRY

Tuesday, April 12, 2011

entri takde tajuk lagi !

hai geng !

maaf kepada kamu-kamu yang rajin jenguk belog inih..bukan nye ape, mood nak update tuh slalu sangat hilang..kadang-kadang da taip panjang-panjang tapi tak jadi nak post sebab tetibe blurr ~ ade ubat tak? hee..and again ,

|
|
|
|
|
|
|
|
v
v
erm,nak tanye korang sikit bole? ade tak yang apply KPLSPM? camne ea nak semak status? arini da kua kan? kenapa laman sesawang yg die bagi tu cam haram je nak tekan? LINE BZ tak habis-habis ka?? siyes myzasuki tension dengan bende alah nih ~ kalo bole nak wat camnih

puas gak hati kalo bole wat cmnih
adehh =.=
btw, kepada mereka-mereka yang sibuk menanye myzasuki bile line kplspm tuh nak ok..ape kate korang try sndiri sampai dapat.. tak susaa , tekan nihh ---->http://apps.moe.gov.my/kplspm/kplspm2011/index.cfm

4 comments:

aNiss :):) said...

memang tension.. pagi pagi lagi aniss try.. tapi tak jadi.. grrr =)

myzasuki said...

@aNiss :):) : kat situ mmg tak dpat ~ gi yang kat sini http://apps.moe.gov.my/kplspm/sptd_kplspmjun2011/index.cfm

aNiss :):) said...

@myzasuki okay.. nak try.. thanks =)

myzasuki said...

@aNiss :):) : welcome ^_^