OTHER ENTRY

Friday, April 29, 2011

ciuman putera katak

H A I S H H

tadi myzasuki tengok reading list majoriti update pasal PUTERA WILLIAM dengan KATE MIDDLETON menyebabkan myzasuki teringat dengan PUTERA KATAK ! grr.. faktor utama myzasuki benci dengan putera katak----> die pena kiss myzasuki then die mnyebabkan myzasuki dapat nightmare sampai demam ! ..  chop ~ putera katak yang myzasuki nak cite ni bukan orang taw..
|
|
|
V
putera katak
besa kan ? sebab tuh dapat nightmare ~ tapi yang kiss myzasuki tuh spesis yang kecik sikit..grr ..time tuh skola rendah lagi, kat kampung ..tak ingat lak time tuh umo bape..tapi masih terbayang-bayang sampai arini..

korang bayang kan , time nga syok-syok tido tetibe de bende lekit-lekit kat pipi..myzasuki trus campak katak tuh jauh-jauh lepas tuh jerit .. keco jugak la time tuh..sejak kejadian tuh , tak bole da tengok katak secara LIVE .. terus lari jauh-jauh. FOBIA !

then , last year de projek bio kat skola---->bedah katak dan sume orang WAJIB buat kalo tak kene potong markah..grr , time tuh muke myzasuki pucat gilerr..katak tuh besar-besar kot..cam yang kat gambar atas nihh..haishh..nasib bek ni keje berkumpulan..kalo tak da pitam kot !

tapi kan , lepas katak tuh pengsan ..syok plak siat-siat kulit katak tuh..main-main dengan organ katak tuh..tetibe tak fobia dahh..paling best cucuk jantung katak tuh..HAHA..tapi bahagia tak lama, malam tuh myzasuki dapat nightmare ~ dalam mimpi tuh myzasuki jumpe katak yang lagi besar hempap myza(korang jangan tak caye lak..tu mimpi , tade pe yang mustahil)

esoknya trus MC sebab demam..nasib bek berbaloi..walaupon sampai demam-demam, markah peka biologi dapat full mark ok? HAHA .. korang tengoklah kekejaman myzasuki and the geng mase bedah katak tuh.. :DD

time nih katak masih bernyawa taw ~
da tak takut dahh..haha

posing ramai-ramai sebelum katak tu jadi arwah 
|
|
|
V

yang ni tade kene mengene ~ nak berangan sat..kan best kalo myzasuki yang duk sebelah putera william tuh..tapi yang pasti sebelum duduk sebelah , myzasuki akan pastikan putera william tuh sunat dulu..HAHA


8 comments:

MiSzy DiaN said...

hahahahaa..
make sure prince william tu sunat dlu erk.. hihi..

myzasuki said...

@MiSzy DiaN : eh , tu WAJIB ~ haha :DD

nelly said...

Wah !
sweet + untung kan ~~~

myzasuki said...

@nelly : taw tapee :)

nUr _ atiQah said...

haha..
sekali sekala berangan tak pa..
perkara normal..hehe..^^~

myzasuki said...

@nUr _ atiQah : haha ~ slalu kot berangan :DD

Mr iz said...

willian tu dah sunat la... dia datang umah masa minum teh ari tu dia ada bagi tau kat aku....he he he

myzasuki said...

@Mr iz : willian tu mmg la da sunat ~ ni william .. hahaha