OTHER ENTRY

Thursday, March 17, 2011

BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL

annyeonghaseo ! 

fuhh-fuhh fuhh ~ berapa hari tak bukak blog nih? adehh,berhabuk sudaa .. disebabkan da lame tak bukak . arini cam nak pos banyak-banyak .. agak-agak sanggup nak bace?? hee .. first entri untuk hari ni myzasuki nak join segmen BEN ASHAARI .. korang mesti pena dengar name nih kalo korang seorang blogger ~ wink !

image
tekan banner nih kalo nak join ;)

  1. Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ?-ape itu cinta?hahaha..honestly,myzasuki tataw pon kalo die da jatuh cinta ke tak..maybe pernah ..and yang pasti nya kalo myzasuki jatuh cinta , die takkan jatuh kerana fizikal tetapi peribadinya .. wink !
  2. Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ?-tidak , sebab fizikal manusia akan berubah mengikut mase..arini mungkin die XS maybe akan datang die XL ? so,takkan nak tinggal kan pasangan kita sebab perubahan tuh?kate cinta ... :DD
  3. Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ? - mata ! myzasuki paling takut bile orang tenung die..sebab kalo die balas balik myzasuki akan cepat cair ~ sebab tu myzasuki suke pandang mata orang yang die sayang jee ;)
  4. Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah anda setuju ? - tidak setuju , mungkin jugak orang tu stress .. kadang-kadang orang yang stress kuat makan kan? so??? 
  5. Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda .. - tidak jugak ~ sume tuh depands pada hati masing-masing ..kadang-kadang de jugak laki tak berapa kacak kaki perempuan n perempuan tak berape nak cantik materialistik..
  6. Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) ... Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih 'si dia '  .. -lelaki idaman myzasuki ? 5K : kaya,kacak,kadkerdit,kondo,kereta ~ **joking saje .. erm,cukup la jika lelaki itu baek seperti dady myzasuki ..nape pilih 'si dia' ea? sebab die baek macam dady lah and die 'ting-tong' !
  7. Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ? - tidakk ! die sangat keding ~ **kamu kene makan banyak-banyak taw ! bia BESAR ~
  8. Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ? - kadang-kadang iye , kadang-kadang tak !
  9. Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ? -tidak perlu kot ..kalo kite cinta or sayang orang tuh, kite kene trime ape ade nye .. **kamu ! saya tak kesa pon kamu keding ~
  10. Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ? heheh.. -tataw lak ~ tak pena cube kot..tak perlu cube rasenyee :DD


( done jawab soalan ! )

5 comments:

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum.. mai melawat kawan2 join segmen abg Ben.. hihihi.. wahhh.. hebat toi pilihan dia.. moga2 bertemu hendaknya pilihan kamu tu ya.. ;))

FizA said...

jln2 tgk segmen ni..hehee

myzasuki said...

fRaMe+LenSeS : saya suda jumpe..die tade 5K tp die ade hati :DD

FizA : tengs lah ;)

mohdamin said...

hurrmmm???????..!!!!

myzasuki said...

mohdamin : y? any problem? :D