OTHER ENTRY

Sunday, July 6, 2014

"JOM KENAL BLOGGER SAMBIL BLOGWALKING"

Alhamdulillah dipermudahkan jawab paper harini walaupon jawab dalam separa sedar. HAHA. Gile ngantok wehh. Balik tadi terus panjat katil. Koma untuk beberapa jam baru boleh menjalankan aktiviti yang lain dengan normal. hehe.

Since blog ni dah jadi ala-ala personal diari yang "public", jarang berblogwalking, mahupon join segmen. Hidup dalam dunia sendiri kononye. Harini tergerak pulak nak join. Hai uolls ! 

 click to join

Nama Famous
- Iolss tak feymes la uolss. Dalam dunia realiti pon Iolss invisible. So macam mane? hehee. Just called me Miiza/MiizaSuki. But dont called me miza suka suki. Hate that. Suki is my dad. ^^

Status
-Complicated maybe? HAHAHA. It only me and me. There is no other except my family and friend. Just 21, so nak enjoy every moment dulu.

Warna dan makanan kegemaran.
-Suke warna warna yang dark especially BLACK ! if possible hari hari nak pakai hitam. Pasal makanan tu, almost semua iolss suke. iolss banyak makan bile duduk sorang sorang, tapi bile ramai ramai iolss makan sikit ja sebab nanti dieorang kata iolss membela. Iolss ni kecik je. *perasan jap. HAHAHA

Tempat belajar/Kerja
- UiTM dihatiku dalam pengajian ukur bahan di Fakulti Senibina Perancangan dan Ukur. Doakan semoga tamat degree on time. Btw, cuti sem ni iolss praktikal dekat MITG, wish me luck ! Before this praktikal kat goverement goyang kaki je. Kali ni dekat consultant. Lecturer punye consultant pulak tu. Semoga dipermudahkan.

Twitter.
-Follow me  @MiizaSuki or if malas nak cari, kat tepi belah kiri tu ade link kesana. Pakej dengan link Facebook sekali.

Wechat
-No wechat since phone punye memory problem. So, if share ID pon macam tade function je 

Hobi
-Iolss punye hobi pelik sikit,iolss suke tido. My life will be so perfect if i can sleep more that 8 hours. Tapi student kan, harapan la nak sleep more than 8 hours tu,lagi lagi QS(quantity surveyors/ukur bahan). Kami QS ni dah macam budak archi n ID cume kami tade studio. Sedih

Cerita pasal diri saya
-okey, rase macam dah banyak cerita kat atas. Nak lagi ke? Just add me on twitter or facebook. And i'll tell a lot. I do talk a lot but my problem is i dont know how to start. *peace

nota kaki : button untuk follow blog kecik je kat atas belah kanan tuh.