OTHER ENTRY

Friday, June 20, 2014

It start again.

Study week dah start, mulalah miza miza. Kalau tak, miza depan mate buat taktahu je. Nasib tengah mood baik. Kalau tak harapan nak layan.

I'm not that clever, cgpa pon cukup makan je. but when it come to this, aku yang dicari instead kawan-kawan die yang excellent. why ahh?

Beriye ajak study, cakap nak ajar, cakap nak cover semua sama sama, hope tak end up cam sem lepas, dimana aku menunggu die tido macam tunggul, then aku jugak yang mengajar most bende. haihhh, Letih ! Dah la study week kali ni kejap je. nak yang terbaik tapi..

May Allah Ease Everything


p/s: Dear Izzu, please bring along a lot of food this time as my reward study with you. sincerely me 

2 comments:

Ika Chenta said...

klau study ade kudap kudapan br best kn?.. hee..

blogwalking sini.. :)

miiza.suki said...

itu mesti. penyegar mata kononnye. HAHA