OTHER ENTRY

Sunday, April 6, 2014

Did he get jealous?

Since when he care about me? Really?
HAHAHAHA. 

It is true he get jealous when i ignore him? Or it just a drama that he make when my attention is not on him anymore? Or to get attention from his fans?

First of all, i'm truly sorry for him. Yes, there is a reason why i get closer with him before. It's a long story and its already past. He is my friend now, and i do respect him for what he is. Only that. 

Die seorang yang unik. Ade tarikan sendiri dan ramai peminat. Bile rapat dengan die, we got the chemistry. we hate each other, but a the same time we need each other. Itu yang aku rase. Sejujurnya aku menyampah dengan die. Die seorang yang sistemetik, cerewet, ramah, dan sangat positif. Terlampau berbeza dengan aku. Sangat berbeza, that why we hate each other.

Already in 5th week in this semester, we're not close as we used to be. Ofcourse i'm the one who make the boundry. He's got his fans, so i let him go with his fans. We do talk with each other, but only the important things. Only when he really need me, and i need him.

I'm sorry.

Now, everything is awkward. When i totally ignore him, he come to me. why?? 

Ape yang die buat harini, totally out of my mind. Like seriously, selalunya bila dengan geng-geng lain, aku hanya dilayan seraca profesional. Maybe, sebab takut kehilangan peminat. Yela, aku ni sape kan?? And aku tak kesa, lagi selase begitu. Tapi harini, setiap kali nampak aku, die hai. Okey, hai tu biase, die cube berborak dengan aku. and tetibe die care, he did ask me everything. he dont usually do that when im with my friend. But he did that today.

Bile aku tengah bercakap dengan orang lain die menyampuk. Bile aku main phone die jeling-jeling, even nak rampas phone aku lepas aku dapat panggilan. Weird ! Sebelum ni mane die kesah. why now in front of the others. Yang aku rase paling tak masuk akal, bile die convince aku ade name lagi special bile aku cakap "untung laa ade nama manje." WHAT?? bukan selame ni die ugut aku utk simpan sume tu? now??\

Did he really jealous? or it just a drama he make...............

the truth i'm only care a bit.


**aku tak mampu nak luahkan semua ni kat die. die kawan aku, tapi tak semue bende aku bole share dengan die. sebab tu aku hanya rapat dengan die dalam hal pelajaran dan organisasi. bukan hal peribadi. bile die dah berperangai begitu, itu dah termasuk soal hati. aku sangat berharap semua ni hanya imiginasi aku, and everything will be normal soon. 

No comments: