OTHER ENTRY

Tuesday, June 18, 2013

#18Jun2013 [0336] part 1

This week gonna be the 'busy-est' week ever !

3 report submission, 2 assigment submission, and 1 group presentation. Tade la banyak keje mane sebenarnye, tapi last minute kerja punya pasal. Sume tak teratur -____-

ciri-ciri seorang QS dah mule ade dalam diri aku ;) bukan part yang buat keje last minute, tapi part tak tido malam berhari-hari. QS kalau buat keje last minute bole bunuh diri dulu laa. Sebab kalau kene buang kerja takpe lagi, kene bayar ganti rugi client mane nak cari, so, tak tido berhari-hari adalah alternatif terbaik utk memgelakkan insiden seorang QS bunuh diri. Hehe :D

Offline phone untuk 8 jam konon nak fokus, tak sangka plak dapat banyak text via whatapps dari ramai orang, selalu farid je rajin text aku kat whatapps, mimpi ape yang lain? Rindu kah? Rindu kamu jugaa. ;)

Btw, to farid yang sedang sibuk ber'orentasi', selamat kembali ke dunia 'study' ;) kite tunggu awak kumpul duit belanje awak untuk belanje kite. HAHAHAHA

3 comments:

diana said...

Tahan ke x tidor mlm..klu akak mula nak naik angin kalau tak tido..hehe...

miiza.suki said...

Tahan 3 hari je. Lepas tu tido tak hingat dunia. HAHA

miiza.suki said...
This comment has been removed by the author.