OTHER ENTRY

Thursday, November 15, 2012

disuatu petang yang kusut t(-_-t)

STRESSS ~

apabila naik mid-sem ni keje semakin bertambah dan aku pulak semakin relax. pelikkan ?

assignment ouh assignment !!

most assignment aku sume kene turun site. dulu tak pernah pikir pon amik ukur bahan (QS) kene turun site sokmo. cume tau QS keje kire-kire. sebab tu bile orang tanye kenape amik QS aku jawab aku suke kira-kira. jangan main-main tau. kire-kire QS sangat susah walaupon hanya mengunaka tambah tolak darab dan bahagi =='' most kate budak tadika pon boleh buat. tapi bila bagi kiteorang punye keje sume garu kepala.

tu baru bab 'measurement' belom construction technology (ConsTech), dulu selalu berangan nak jadi engineer, tapi ConsTech satu pon tak menepati cite rase aku. mungkin aku paling slow dalam kelas tu. kesudahan macam mane assignment nak buat? Incik Google pon tak bole tolong tau. Adehh ಠ_ರೃ

letih den kalo cenggini ಥ_ಥ




No comments: