OTHER ENTRY

Sunday, December 18, 2011

google is awsome !

selamat pagi !

yeayhhh ~ miiza suki bangun pagi weekend nih..HAHA. aku still tataw pe function aku bangun pagi hari nih padahal arini ni hari ahad yang sejukk ! hujan still tak berenti membuatkan aku still dibawah selimut akibat kesejukan melampau ~ **aku da mandi eh?

cakap google is awsome. aku rase maybe ade yang da tau and da penah explore bende nih. tapi aku post jugak sebab aku nak ingat bende nih **miiza suki seorang yang pelupe =.=''

1. google gravity
(amik 1st link)
serabut kan?
tapi aku suke ==''
2.askew
sengetkan kepala anda 
3.let it snow


4.google is my calculator
(ask any question, it will calculate for you)
aku still tataw kenapa 10 + 2 pon aku tanye en.google @.@
2.who is the cutes person?
tekan "i'm feeling lucky" 
**aku suke wat bende nih setiap kali stress ^^.

TRY LA ..

1 comment:

HOS GETAH said...

TONTON PELBAGAI SIARAN TV ONLINE DAN DENGARKAN PELBAGAI SIARAN RADIO ONLINE DARI DALAM DAN LUAR NEGARA SECARA PERCUMA
VECASTS - Listen web Radio Watching web TV, Tv Online. Watch Over 3000 Online TV Channels And 6500 Radio Stations Free For Around In The Wold clik to watching
Listen Hindi radio click ,watching live movie ,live international radio,indo radio.usa radio and more ,LIVE MOVIE ,LIVE SPOTS,LIVE HINDI RADIO ,HINDI MOVIE ,AXN LIVE ,STAR MOVIE LIVE ,MAX CHANNEL LIVE LIVE INTERNATIONAL RADIO AND TV BROADCASTER
MALAYSIA TV ONLINE , UNTUK MENONTON sini lawati >  http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html
MALAYSIA RADIO ONLINE terdapat lebih 180 buah stesen radio online malaysia lawati >  http://vecasts.blogspot.com/2011/11/listen-malaysia-radio-online-live-radio.html watch live ,rtm1 ,rtm2 ,tv3 ,ntv7 ,8tv ,tv ,pas tv ,mobtv ,1hujau tv ,1 malaysia tv ,tv selangor and more tv