OTHER ENTRY

Thursday, August 25, 2011

:D

*gambar hiasan

i'm coming home, coming home.
tell the world i'm coming home !

haiii !
actually da hari 7 hari myzasuki de kat ruma.tapi baru nak update blog ~ hee. siyesly rindu sangat kat mereka-mereka sume nih sampai tak sempat nak update..stiap kali nak update je mesti kene panggil ngn dieorang..dengan assignment yang bertimbun lagi..grrr !!!! sepatutnya assignment tu da siap semalam tapi disebabkan leka main dengan budak kecik.tak siap sume keje..n cuti tinggal bape hari je nihh.. lepas ni kompem kene bersengkang mate..tolonglahh !!!!!!!!

bagi follower-follower baru blog tulisukesuke nih. myzasuki da follow korang balik kalo korang perasan..kalo korang jengguk lagi la blog yang suke menyepi nih..maaf, ade yang myzasuki tak tinggal jejak..sebab tak rase korang akan singgah balikkan? selalunye , korang follow sebab nak suruh follow balik. kan??so, myzasuki juz follow balik lah..kalo nk soh bace entri korang and komen, sila buat dlu kat blog nih..adil kan?

bukan nak kerek or belagak macam pro..tapi tak puas hati..rasenye korang taw kot knape..sendiri pikir eh?

2 comments:

Tqa London said...

Mysazuki balik mana?

myzasuki said...

balik selangor lah ~ :D