OTHER ENTRY

Friday, April 8, 2011

SEGMEN : MAHU JADI DIRI SENDIRI

hyee !

arini da sihat sikit ~ so, nak update banyak-banyak sampai sakit lagi bole?? ngade kan? hahaha.. jalan-jalan-jalan jumpe segmen nih..cam best ! nak join boleh kan? tarikh tutup 9hb april | 11.59.p.m.

tekan sini
syarat-syarat
 sila letak header comel ini di entry korang
 tajuk | Segmen : Mahu Jadi Diri Sendiri
 jawab jak soalan senang nie nda susah mana pun ^.^

 ruang di dalam rumah yang menjadi kesukaan kamu?-bilik tidur, atas katil !

 pengalaman pertama kali bersama sahabat karib kamu? - jejalan kat KLCC ..then jatuh macam nangka busuk ! adehh =.= malau kot ! 

 tabiat buruk kamu yang cuba diubah?- suke nangis tanpa sebab ! gile kan?

 jika kamu menjadi guru sekolah, mata pelajaran apakah yang akan kamu pilih?-matematik ! myzasuki suke nombor..tp time apply maktab tak mohon jdi cikgu math pon..mumy kate susa nak dapat nanti ~

 bagaimana kamu memujuk / menangkan rakan kamu yang sedang menangis kesedihan?-myzasuki bia kan die nangis ~ then peluk die **perempuan jee..kalo laki,myzasuki kasi die tisu and senyum kat die..**bukan mngejek tp nak bg die semangat !

 apa yang akan kamu lakukan apabila berada dalam keadaan marah?- kalo bole nak tido..tp slalu tak bole tido,so kalo marah lagi suke nangis !

 lagu rakyat atau lagu kanak-kanak yang cukup kamu gemari?-twinkle-twinkle little star ! heee..malam-malam time bagi mkan kucing suke nyanyi lagu tuh..jiran kate myzasuki tak betol ! =.=

 lelaki / perempuan idaman kamu berada di depan mata, apa yang akan kamu lakukan untuk menarik perhatiannya?-tak taw nak wat pee.. speechless !

 mata dan bibir kamu, mana yang kamu rasakan sering menarik perhatian orang? -mata ! mereka kate mate myzasuki macam anak cina **myzasuki tataw statement ni datang dari sape .. haishh ~



2 comments:

MiSzy DiaN said...

hye!!
lain kali klu jln2 tu ati2 taw, kan daa jatuh.. hehehe.. rmai sgt yg ckp, kalau marah kan, drg akan nangis.. hemm~~ mcm na tue ya??
mata kamu mcm anak cina?? nak tgk gak..
ada gmbr tak?? hehe..

jom share dgn yg lain kt cni..

http://miszydian.blogspot.com/2011/04/esok-hari-terakhir-tapi-hari-ini-masih.html

myzasuki said...

excited sgt ~ nak wat cmne..
hehe
yg sal nanges tu saya tataw..
mmg dari kecik suke nanges.ta bole nak ubah =.=
gambar? nnt saya post muke anak cine tuhh..
tapi tu time kecik laa..time besa da kurang sikit :DD