OTHER ENTRY

Friday, April 15, 2011

SEGMEN : BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK SAT !

S E L A M A T M A L A M


entri ke-3 untuk hari ini. ~ jalan-jalan-jalan , tak sah rasenye tak singgah ke blog encik BEN ASHAARI .heee . so, straight to the point ~ myzasuki nak join segmen en BEN

Santai Bersama BEN ASHAARI


  1. Sediakan satu entri.. letak header BEN ASHAARI BLOG .. -- suda letakk ~
  2. Tajuk : BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT ! dan linkkan ke entri ini .. --done jugak !
  3. Apa yang korang kena buat ialah ... APAKAH KAREKTOR KARTUN YANG PALING KORANG MINAT DAN KENAPA .. Letak gambar dan terangkan ..
    pingu
    [ PINGU ] -- comel-comel-comel kan? dulu cite nih ade kat tv3 setiap sabtu dan ahad pukul 8pagi ! **still ingat lagi..hee ~ kenape suke kartun nih ? sebab kartun nih lah myzasuki bole datang lewat untuk kelas tambahan sebab parents nak tengok cite nih jugak ~ HAHA
  4. Dan APAKAH KARTUN PALING KORANG TAK MINAT LANGSUNG NAK TENGOK dan kenapa .. Letak gambar ..
    dragon ball
    [ DRAGON BALL ] --siyes benci tengok cite nih..tak habis-habis kot , pusing-pusing plak tuh..penat tunggu cite nih abes..adehh =.= nasib bek cite nih last-last abes jugak ~ kalo tak mesti paksa diri untuk tengok jugak ! **sengal kan? kate tak best tapi tengok jugak !
  5. Satu lagi.. Jika aku SUPERHERO ,AKU NAK JADI ... Bagi gambar dan terangkan .. ( contoh superman, batman ..... ) 
    sailor mon
    [ SAILOR MOON ] --- rindu nak tengok cite nihh..so, kalo myzasuki superhero,myzasuki nak jadi cam sailormoon..kenapa ? NTAH ~ tetibe nak jadi tuhh **alasan nih bole terima tak? hee

p/s  : kalo korang prasan sume kartoon-kartoon klasic..bukan bermakne myzasuki da TUA taw ! mude lagi kott..cume time kecik-kecik suke sangat tengok kartoon, skunk pon masih suke jugak ! walaupon sudah 18 tahun ~ wink-wink-wink :DD

24 comments:

Scha Aryana said...

tak suke dragon ball jugak.. ehehe

sekian,
Scha Aryana ^^

azrijohan said...

dragon ball best lahhh
join jom
http://azrijohan.blogspot.com/2011/04/mari-join-bloglist-smile.html

MiSzy DiaN said...

alaaaa comelnya pingu tue.. hehehe..

myzasuki said...

@Scha Aryana : yeayy ! giveme 5 ~ hoho

myzasuki said...

@azrijohan : mase goku kecik bez laa..da besa kureng sikit ~ hee

myzasuki said...

@MiSzy DiaN : taw tape.. wink-wink-wink

Cik Sue said...

dtg dr segmen En Ben..
salam perkenalan... =D

mcm ni lah said...

kartun yg last tu aku kureng sket,. btw i follow you,. jgn lupa follow balik

Aina said...

ms kanak2 suke kartun sailor moon dan dragon ball:)
http://cahayamata123.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-ajak-jadi-budak.html

Fuuyooh said...

salam kenal.. datang dari blog abg ben.. hehe

elinADNAN said...

pingu memang comel
alaaa nape xminat tgok drgon ballz??
heheh
...singgah dari abang ben

Dea said...

sy suker drgonball n sailormoon.. hehe

Cik Cempaka said...

masuk jer sini...

alahaiiiii comelnyer header dia...nak jugak nak jugak...

pinggu pinggu...suker suker

fRaMe+LenSeS said...

comel.. hehe. dengan kosa bulan akan mhukummu.. hehe

myzasuki said...

@Cik Sue : haii cik sue ~
salam kenal jugak !

myzasuki said...

@mcm ni lah : tape ~
paham sangat kot kalo laki tak suke kartun tuh..hee
ok2..i follow u back ! ;)

myzasuki said...

@Aina: kite geng lahh :DD

myzasuki said...

@Fuuyooh : salam kenal jgak ! :)

myzasuki said...

@elinADNAN : dragon ball pusing-pusing la cite nyee ~ hee

myzasuki said...

@Dea : hehe ~ great lahh :DD

myzasuki said...

@Cik Cempaka : tankiu !
nak ke? hehe

myzasuki said...

@fRaMe LenSeS : eh2, nak hukum saya ape nihh? hee

afiqazizan said...

datang dari blog ben ashaari.

aku suka dragon ball..haha.

myzasuki said...

@afiqazizan : ouh yea? teruskan suke eh?