OTHER ENTRY

Tuesday, April 5, 2011

little AUNI vs little MIA

haii dear !

aktiviti hari ini : habiskan 1 hari bersama auni dan mia

hasil : kepenatan(men kejar-kejar itu penat !) + kesakitan(mangsa pembulian dua orang budak) = gembira

siyes weyy !! walaupon mereka berdua nih hanyalah budak bawah umor  ( auni = hampir 2 tahun , mia = 4 tahun) mereka berdua sangat lasak dan ganas ! adehh ~ =.=

(maaf gambar tak cantek ! )

ni la little AUNI ! die babygirl ~ jangan salah sangka .. die maybe nampak cam babyboy tapi die sangat pemalu ~ btw, die hanya pemalu dengan orang-orang tua sahaja **kecik-kecik da pandai kan?tengok la sape yang ajar .. kalo ngan myzasuki,die sangat la 'becok' ! tapi malang , sepatah haram pon myzasuki tak paham ape die cakap.. cian die ~

(maaf gambar tak cantek ! )

ni pulak little MIA ~ walaupon die da 5 tahun.. die ni kecikk jee..sama tinggi kot dengan auni.. hehe..die nih girly sikit .. tengok gambar pon da taw kan?? kecik-kecik da pandai make-up ! **myzasuki pon tak pandai.haishh, sape la yang ngaja nih =.=  die juga sangat 'becok' !

(maaf gambar tak cantek !)

walaupon mereka berdua kecik lagii..mereka da pandai jelez taw..gambar kat atas nih bukan lakonan ~ tapi realiti..mereka berdua rebutkan myzasuki ! terasa diriku HOT arini nih :DD

stop mengarut  !
AUNI VS MIA
mane lagi comel ??


**myzasuki takley pilih ~ mereka berdua sangat kacak !

p/s: sakit-sakit pon masih bole men bersama mereka !
sebab tu mereka sayang myzasuki lebih
muahhx <3

10 comments:

etiey.com© said...

dua dua comel!

mohdamin said...

nak join main sekali leh??..hahaha

Penjejak Mimpi said...

salam ziarah dari Penjejak Mimpi.. :)

fienaz said...

salam terjah kat sini....tq singgah blog sye..sye follow balik...keep in touch..(^_^)

WaNi^^ said...

dua dua c0melll , ta b0le nk pilih , hhu ~ :D

myzasuki said...

etiey.com© : yup !
ta bole nak pilih an? :DD

myzasuki said...

mohdamin : jom laa..
kamu lak yg jdi bos besar ~
saya da penat !

myzasuki said...

Penjejak Mimpi : tengs singgah sini ;)

myzasuki said...

fienaz : yup ! okie dokie :))

myzasuki said...

Wani^^ : saya pon konfius jugak ! =.=