OTHER ENTRY

Sunday, April 17, 2011

bunga-bunga cinta

S E L A M A T  M A L A M


mood myzasuki sangat-sangat baek hari ini ! mohdamin jaflus , tengs for everything ! tengs jugak sebab da tak merajuk lagi..so,malam nih mood jiwang-jiwang sikit eh??

bunga-bunga cinta? hee ..korang mesti agak yang myzasuki nak cite sal hati die yang nga berbunga-bunga tuhh..HAHA ~ tade makne..tu secret lorr ! juz nak share 1 lagu nih ngan korang..tajuk nye bunga-bunga cinta 

grr..korang tanak dengar ! heyy dengar lahh..ni bukan lagu misha omar lahh..tapi lagu DUDE HERLINO feat ASMIRANDAH .. sweet taw lagu nihh.. jom pakat ramai-ramai dengar **korang mesti ingat myzasuki giler kan? honestly,untuk hari ni memang myzasuki giler..peace (^.^)v

(tekan play untuk dengar)

Lirik Lagu Dude Herlino & Asmirandah Bunga-Bunga Cinta (OST Dalam Mihrab Cinta) 

* tak pernah terlintas di benakku
saat pertama kita bertemu
sesuatu yang indah tumbuh dalam gundah
harum dan merekah

** tulus hatimu buka mataku
tegar jiwamu hapus raguku
membuncah di hati harapan dan suci
menyatukan janji

reff:
bunga-bunga cinta indah bersemi
di antara harap pinta padaNya
Tuhan tautkanlah cinta di hati
berpadu indah dalam mihrab cinta

repeat **
repeat reff
repeat *

memboncah di hati harapan dan suci
dalam mihrab cinta



credit for en.keding

2 comments:

.linalinot. said...

aiyakkk. bungabunga uh jage. jgn bg layu ouh! :)

myzasuki said...

@.linalinot. : HAHA oke2..saya jaga ek?