OTHER ENTRY

Saturday, April 23, 2011

bile saya makan cekodok pisang saya teringat . . .

mood : perut kenyang sukahati , makan cekodok pisang pujaan hati !



mood tak bole bla kan ? bhaahaha..alhamdulillah kenyang sudaa .. menu petang hari ini cekodok pisang yang mumy buat tapi myzasuki yang goreng ~ yummy !



ok , tanak cite sal cekodok tapi nak cite pasal awak a.k.a si keding saya .. wink-wink-wink ! ape kene mngene cekodok pisang dengan si keding ? keding saya sangat meminati pisang ! sangat-sangat minat sampai die penah buat entri sal pisang tak dalam blog die.perghh !! =.=

die memang tak bole blaa ~ haisshh ..


ape kene mngene patung-patung tuh dengan cite nih ? hee ~ tade pape .. cume nak gtaw si keding sepanjang die exam , patung-patung nih lah yang hilangkan bosan ! peace (^.^)Y

6 comments:

cik riffa :) said...

sedapnyee:)

myzasuki said...

@cik riffa :) : memang sedap !

hawasumiri said...

comelnya patung tu.. rasa lapar la pulak..

myzasuki said...

@hawasumiri : tengs kat keding sy sebab bagi patung tuh~
jom makan cekodok ?

Dea said...

alamak..sedap nyer..:P

myzasuki said...

@Dea : hee , taw tape :DD