OTHER ENTRY

Tuesday, February 15, 2011

saya nak kenal awak ;)

segmen dari SBK
JOM JOIN

TO-DO-LIST
  • Buat entri dengan tajuknya "Saya Nak Kenal Awak"
  • Copy banner segmen ni dan link kan ke entri ni
  • Jadi follower blog ni, kalau taknak, tak kisah..Just bonus kalau you're the lucky one to receive a gift.
  • Tulis apa-apa pun cerita tentang anda tapi yang penting mesti ada, 

  1. Nama Samaran
  2. Asal Mana
  3. Hobi
  4. Sejak bila berblogging
  5. Entri best korang ( Link kan sekali )
  6. Peristiwa tak dapat dilupakan
  • Then, tag kan tiga rakan anda
  • Lastly, link kan entri anda yang sudah siap ke entri itu 
THEN

    myzasuki nak jawab soalan-soalan yg disediakan
     
    blog ni de due owner
    1.myzasuki
    2.mohdamin
    ( bole panggil saye myza then lagi sorang tuh amin )
    myzasuki asal Banting,Selangor
    mohdamin asal Bentong,Pahang
    hobi kami ea?
    kami suke gaduh
    **gaduh men-men jer..tak lame lepas tuh da baik balik
    kami juga suka ber-ting-tong !
    hee
    kami start blogging akhir tahun lepas
    26 dec 2010
    tu tarikh first entri
    **kami baru blaja ber-blogging !
    entri best ea?
    tataw lak..
    maybe yang INI
    peristiwa yang tak dapat lupekan
    kami gado kaw-kaw
    2hari tak bertegur
    tapi lepas amin dapat coklat
    semua kembali seperti biase 
    wink !
    kat sini saya nak tag
    cik fyfie
    cik fiqa
    cik iqae

    p/s: ni entri ke 4 untuk ari nih
    sape-sape nak join bole tekan SINI tak pon tekan gambar tuh

    2 comments:

    kAmaLiaH said...

    gudluck! saya dah kenal awak =) ad dua onwer rupanya..hehe..nice to meet u and slmat berkenalan =)

    myzasuki said...

    tankiu ! n nice to meet u to :)